My Favorites | Netflix; series om te bingewatchen

My Favorites | Netflix; series om te bingewatchen

De afgelopen tijd heb ik een aantal series gekeken op Netflix. Ik vond ze zo leuk dat ik niet kon stoppen met kijken. Het waren toevallig allemaal series over jongeren, die een hoop mee maken in hun nog zo jonge leven. Benieuwd welke het waren?

 

Riverdale

In Riverdale gebeuren er vreemde dingen. Archie, Betty, Jughead en nieuwkomer Veronica worstelen met hun gevoelens. Ook de dood van een medeleerling brengt een hoop chaos met zich mee. Wat is er met hem gebeurd?

Ik vond het een heerlijke serie om naar te kijken. Het heeft van alles, van spanning en mysterie tot romantiek. Dus als je daar van houdt, is deze zeker een aanrader voor jou!

 

13 reasons why – seizoen 2

Het eerste seizoen gaat over Hannah die zelfmoord pleegt. In dit seizoen komt seksueel misbruik aan bod. Het tweede seizoen speelt zich af vijf maanden na haar dood. De moeder van Hannah probeert in de rechtszaal haar gelijk te halen, dat de school meer had kunnen doen om de dood van Hannah te voorkomen.

Na het eerste seizoen van 13 reasons why kon ik niet wachten op het vervolg. Ik was dus ook zeer blij toen eindelijk het tweede seizoen op netflix stond! Mijn verwachtingen waren hooggespannen en heeft mij niet teleurgesteld. Ik kan ook niet wachten op het volgende seizoen.

 

The rain

Er verspreidt zich een dodelijk virus door regenval. Broer en zus schuilen in een bunker. Hun vader is wetenschapper en moet helpen het virus te bestrijden. Of weet hij er misschien meer van af?

Hoe kan een serie die zich afspeelt in een bunker nou leuk zijn, was mijn eerste gedachten. Toch bleef mijn oog steeds steken op deze serie en heb toch maar besloten om het te gaan kijken. Met succes! Ik vond het een spannende serie en wacht met smart op het tweede seizoen.

Heb jij een van deze series al gezien? Of heb je tips voor andere leuke series?

Deze post heeft 5 reacties

  1. Ik begon aan The Rain maar ik vond die kinderen zo enorm irritant! Luisteren ho maar, met als gevolg dat hun moeder binnen no time dood was. Toen ik afgehaakt.

    1. Haha ja die kinderen inderdaad, maar het wordt later dus wel beter 😉

  2. Oeeee die laatste komt op mijn lijstje, wij zijn namelijk nog op zoek naar een nieuwe spannende serie om met zn 2 te kijken 😀

  3. 13 reasons why volg ik ook en heb al veel gehoord over Riverdale, maar nog geen poging gewaagd om het te proberen.

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten